EINES I UTILITATS


Programes, aplicacions, ... Tot allò que ens pot servir en la nostra tasca.NetSetMan

Per configurar ràpidament les dades dels equips portàtils des de diferents ubicacions. Desa les diferents configuracions.AntiKnight

Com eliminar el virus Knight que fa que no podeu obrir algunes vegades el vostre llapis... Al fitxer comprimit hi trobareu el programa AntiKnight amb les instruccions per "eliminar-lo".Free PowerPoint Video Converter

Presentacions en vídeo a partir dels teus documents PowerPoint
Free PowerPoint Video Converter crea vídeos en format AVI, MPG i WMV a partir d'un arxiu PowerPoint de forma ràpida i senzilla.
Aquesta eina és ideal per a pujar les teves presentacions a una pàgina web o per a enviar-les a coneguts o companys de treball sense que ells puguin alterar el contingut i puguin veure-ho des d'un programa de vídeo o un reproductor portàtil.
La conversió és molt senzilla. Només cal escollir el fitxer o fitxers a transformar i el format de sortida, encara que permet afegir un arxiu d'àudio, realitzar una o dues compressions, determinar els segons de transició entre diapositives, i personalitzar la qualitat de vídeo i so.
Free PowerPoint Video Converter disposa, a més, del seu propi reproductor de vídeo per a comprovar el resultat de la conversió.
http://e-m-free-powerpoint-video-converter.softonic.com/
aTube Catcher

Senzilla eina que permet descarregar en pocs passos qualsevol vídeo emmagatzemat en YouTube o en qualsevol servei similar, al disc dur de l’ordinador
http://ytc.dsnetwb.comFree PDF-to-word-converter

Per convertir en tres senzills passos documents PDF a Word.
Només cal dir:
  1. On és el document PDF
  2. Confirmar el format (Word)
  3. En quin lloc el vull l'arxiu


external image moz-screenshot-10.jpg

Approbo

Approbo és un recurs gratuït on només ens hem de donar d’alta i que ens permet comparar un arxiu (un document de textos normalment) amb els que hi ha a la web; com a resultat ens diu quines parts estan copiades i de quina pàgina s’han copiat.
Ara, quan els nostres estudiants hagin de fer un treball podrem saber si s’han copiat i des d’on!!!
  • Registreu-vos i utilitzeu aquest recurs clicant el següent enllaç
http://approbo.citilab.eu/approbo/index.jsp
  • Vegeu un video amb una demostració del seu funcionament
http://www.eitb.com/videos/detalle/149738/aprobbo-nuevo-enemigo-estudiantes-perezosos/